[WEBINÁRIUM FELVÉTEL]

Celonis folyamatbányászattal a hatékonyabb informatikai szervezetekért

Megnézem a webináriumot!

Mire kaphatsz választ a webináriumon?

Az IT szervezetek legégetőbb kihívásainak feltárása után a Celonis folyamatbányászati eszköz segítségével:

  • ráébredünk, hogy miért tűnik kuszának az ügyfelek számára a folyamatunk
  • azonosíthatjuk a nem jól teljesítő csoportokat
  • lehetőség szerint automatizálhatjuk a gyakran ismétlődő lépéseket
  • olyan élő folyamat-monitoring felülethez jutunk, amely a teljes folyamat teljesítményét valós időben megmutatja és lehetőséget teremt a beavatkozásra
  • pontosan látni fogjuk az incidens kezelési folyamat szűk keresztmetszeteit
  • könnyedén ráakadunk a több napja nyitva lévő jegyek titkára

Ismerd meg előadóinkat!

A webináriumon a Vialto tanácsadói nyújtanak betekintést abba, hogy a Celonis folyamatbányászati eszköz hogyan nyújt megoldást az IT szervezetek kihívásaira.

Kovács Zoltán

Senior tanácsadó

A bevezető előadást Kovács Zoltán tartja, aki az elmúlt több mint 25 évben leginkább az IT stratégia és az IT üzemeltetés területen vezetőként több nagyvállalatnál, pénzügyi és telekommunikációs szektorban és outsourcing szolgáltató szervezetnél szerzett tapasztalatokat, de dolgozott IT vendor cégnél is multinacionális környezetben. 2021 óta pedig a sokoldalú tapasztalatait a Vialto tanácsadójaként kamatoztatja.

Lengyel Csaba

Ügyvezető

A Celonis képességeit Lengyel Csaba demozza, aki az elmúlt 25 évben számos nagy szolgáltató vállalatot támogatott stratégia- és működésfejlesztés terén a távközlési, banki, biztosítói, közszolgáltatói és közigazgatási szektorban. 2007-ben többedmagával megalapította a Vialto Consultingot. 2017 óta a fő szakmai fókusza a folyamatbányászat, projekten kulcsszakértőként vesz részt.

 

Megnézem a webinárt!